calamiteitenonderzoek

Over ons: waarom we het doen, wie we zijn en hoe we het doen

INSPIRATIE

Verschil maken. Een stem (terug) geven aan cliënten en professionals. Omdat eigen regie en zelforganisatie in de zorg aandacht nodig hebben. Het gaat niet vanzelf. Cliënten en professionals kunnen elkaar versterken, door samen te werken en naar elkaar te luisteren. Als dat lukt ontstaan er prachtige dingen. Als dat niet lukt willen wij graag onze ervaring, kennis en aandacht inzetten om de organisatie slimmer, leuker en veiliger te maken!

WIJ

Move professionals (VOF) is opgericht door Mirjam van Eerde. Inmiddels werkt zij samen met een vaste partner, Cora Ledder. Daarnaast zijn er een aantal vaste flexibele medewerkers. Wij hebben gewerkt als manager, beleidsadviseur, calamiteitenonderzoeker, organisatieadviseur, trainer, maar zijn ooit gestart met de voeten in de klei, als (jeugd) hulpverlener en Z verpleegkundige. Die basis heeft onze visie gevormd. Na al die jaren zijn we op elk organisatieniveau actief. Direct klantcontact, minimale overhead, werkend met ervaren specialisten uit uw eigen branche. Uitgebreide profielen, ook van onze andere teamleden zijn te vinden op de medewerkerspagina.

TERUG NAAR DE KERN

Goed luisteren naar de klant, de cliënt, de bewoner en zijn naasten. Eigen regie, juist ook wanneer mensen afhankelijk zijn of worden van zorg of ondersteuning van anderen. Samen met cliënten, jong of oud, burgers, teams, professionals en management waardevolle en veilige zorg en dienstverlening creëren. Ook in tijden van schaarste en turbulentie. Creatief en tegendraads brengen we organisaties in hun kracht. Wij ontwikkelen heldere en praktijkgerichte adviezen en helpen deze waar nodig in praktijk te brengen. We doen dat zo dat zelforganisatie, het lerend vermogen en de veiligheid worden versterkt. We gaan hierover graag met u in gesprek.

  Volg ons op


 

 Contact

Secretariaat | Kantoor | Trainingslocatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
030-2072321
Christiaan Krammlaan 2
3571 AX Utrecht
 Bedrijfsgegevens

Bank NL90RABO0146580664
KvK 71423656
BTW nummer NL858710110B01