calamiteitenonderzoek

Trainingen team- en organisatieontwikkeling

De Move barometer

De MOVE barometer: een QuickScan voor en door teams en organisaties om de eigen ontwikkeling in kaart te brengen. Met thema's als zelforganisatie, veiligheid en ondernemerschap. Een nulmeting die altijd leidt tot inzicht en (h)erkenning. Zelfinzicht en leren bespreken van knelpunten. Nodigt uit tot concrete verbeterstappen. Bestaat uit het invullen van de digitale barometer, interviews met betrokken teamleden en het gezamenlijk bespreken van het rapport tot een concreet plan van aanpak.

Een BOPZ scan

De organisatie leert een BOPZ scan uit te voeren in de eigen praktijk: gedegen doorlichting van cliënten van uw BOPZ beleid en praktijk, samen met medewerkers en contactpersonen resulterend in een concreet praktijkgericht verbeterplan. Daarnaast is er een basis training beschikbaar voor het werken binnen de kaders van Zorg en dwang (BOPZ).

Intervisie modellen

In deze workshops wordt gewerkt met verschillende intervisie modellen, zoals de incidentmethode en het problem solving model. In zes bijeenkomsten leert een team zelfstandig intervisiebijeenkomsten te houden.

Leertrajecten ontwerpen volgens het 8 velden instrument (Kessels & Smit)

Workshop leertrajecten ontwikkelen, voor teammanagers en HR medewerkers (twee dagdelen ontwerp en inrichting plus één dagdeel praktijk).

  Volg ons op


 

 Contact

Secretariaat | Kantoor | Trainingslocatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
030-2072321
Christiaan Krammlaan 2
3571 AX Utrecht
 Bedrijfsgegevens

Bank NL90RABO0146580664
KvK 71423656
BTW nummer NL858710110B01