Team-, management- en bestuurscoaching

Terug naar de kern

Move professionals coacht en ondersteunt allerlei teams van professionals, bestuurders en managers bij het veilig en slim organiseren van de zorg. Ook creëren en coachen we samenwerkingsverbanden, bv. tussen gemeentelijke organisaties of tussen beoogde ketenpartners. Ook bij zelfsturing en 'in control zijn', sturen op efficiëntie én kwaliteit, houvast bieden in dynamische tijden. Het vraagt slimme flexibele werkprocessen en lef en en persoonlijk moreel leiderschap. Move professionals helpt lastige kwesties zichtbaar maken en ondersteunt bij het slimmer en veiliger inrichten van de organisatie. Op alle niveaus. We ondersteunen het management om niet alleen resultaatgericht, maar ook procesgericht te sturen. En we organiseren tegenspraak. We laten zien hoe mechanismen kunnen worden ingebouwd die veilig, moreel en integer handelen stimuleren. En kunnen war nodig medewerkers trainen in vaardigheden als feedback, situationeel leiderschap en projectmatig creëren.

Lef, reflectie en persoonlijk moreel leiderschap

Move professionals heeft inmiddels diverse bestuurders (RvB), teams van professionals en managementteams succesvol ondersteund. Besluitvorming in dialoog, processturing en slimme zelforganiserende organisaties, dat zijn de actuele thema's. Move professionals verbindt deze thema's met veilige managementcultuur, integraal risicomanagement en concreet en integer toezicht. Met lef en humor bespreken we ook de ongemakkelijke kwesties. We maken niet alleen gezamenlijk een concreet plan van aanpak, maar geven ook feedback en coachen on the job. Kortom, voor professionals, bestuurders en managementteams die veiligheid en integriteit in zorgorganisaties een groot goed vinden.

Maatwerk

Dialoog . Processturing . Toezicht . Organiseren . Kwaliteitsmonitor . Loslaten in control . Veilige organisatie . Integraal risicomanagement . Veilige managementcultuur .

  Volg ons op


 

 Contact

Secretariaat | Kantoor | Trainingslocatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
030-2072321
Christiaan Krammlaan 2
3571 AX Utrecht
 Bedrijfsgegevens

Bank NL90RABO0146580664
KvK 71423656
BTW nummer NL858710110B01