Slimme tools en quickscans

Terug naar de kern

Zelforganisatie, co-creatie met cliënten, familie en mantelzorgers en het nemen van eigen regie en verantwoordelijkheid. Dat zijn de onderwerpen waarmee teams in organisaties te maken krijgen. Op dit moment staan veel organisaties onder druk. Door de veranderende omstandigheden, andere taken, andere rollen. Niet elk team is daar goed op voorbereid. Niet elk team of teamlid is in staat om veilig samen te werken en succesvol signalen en risico's te bespreken. Niet elk team is gewend om professioneel feedback te geven en te ontvangen. Move professionals ondersteunt teams met slimme tools en praktische handvatten. Move professionals maakt samen met teams een heldere analyse en helpt teams veiliger effectiever en met meer plezier samen te werken. We geven praktische workshops waarmee teams zelf aan de slag kunnen.

Slimme tools en quickscans

Move professionals heeft inmiddels veel teams getraind en begeleid. Met slimme QuickScans, zoals de Move teambarometer wordt in beeld gebracht hoe het team zelf oordeelt over de samenwerking, de veiligheid en bijvoorbeeld de mate van zelforganisatie. Vanuit dat eigen beeld wordt samen met het team een plan van aanpak opgesteld. Praktische workshops en trainingen ondersteunen vervolgens de teamontwikkeling. Daarnaast is er een trainingsaanbod voor calamiteiten onderzoeksteams en toezichthouden ambtenaren (WMO), en zijn er workshops specifiek gericht op communicatie en conflicthantering.

Maatwerk

. Teambarometer . Samenwerking . Zelforganisatie . Prospectieve risico inventarisatie . Veilige zorgrelatie . Vrijheidsbeperking en veiligheid . Zorg en dwang . Conflicthantering . BOPZ scan . Veiligheidsscan . Praktijkgerichte Richtlijnen . Leercasus .

  Volg ons op


 

 Contact

Secretariaat | Kantoor | Trainingslocatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
030-2072321
Christiaan Krammlaan 2
3571 AX Utrecht
 Bedrijfsgegevens

Bank NL90RABO0146580664
KvK 71423656
BTW nummer NL858710110B01