Samenwerken

Samenwerken

Move professionals werkt graag samen. De kracht van het kennis delen, het samenwerken aan ontwikkelingen en vernieuwing. Elkaar scherp houden en dus ook weten wat je niet kunt. Als bedrijf met veel goede samenwerkingservaringen, zijn we aan het bouwen aan een netwerkorganisatie. We werken samen met individuele specialisten (zoals een bestuurskundige, een GZ psycholoog, een orthopedagoog, een AVG arts en een Specialist ouderenzorg) op projectbasis, en worden zelf ingezet als specialist door onze vaste partners. Met onderstaande partners heeft Move professionals samengewerkt en werkt zij samen.

Zorg in veiligheid en vrijheid Bij veilige en vrije zorg zijn vroegsignalering, preventie en op de juiste manier de-escaleren essentieel. Trifier biedt concrete handvatten, begeleiding en cliënt/patiëntvriendelijke methodieken bij het voorkomen van en omgaan met onveilige situaties en escalerend gedrag. Bijvoorbeeld bij grensoverschrijdend gedrag of onbegrepen gedrag, conflictsituaties of agressie. Onze ontwikkeltrajecten richten zich daarnaast op bewustwording rondom de eigen houdingscommunicatie, (multidisciplinaire) samenwerking en beleidsontwikkeling. De verbinding tussen cliënt, zorgprofessional en organisatie staat bij ons centraal.

Triffier

De Geeter & Munsterman, orthopedagogen Mensen sterker maken. Daar staan we voor. Of het nu gaat om iemand met ernstige meervoudige beperkingen, zijn ouders of zijn ondersteuners. We vinden dat het altijd beter kan en vaak ook moet... Dat geldt overigens ook voor ons zelf: we willen steeds beter worden, we stellen hoge eisen aan ons zelf. We zijn kritisch, gepassioneerd, enthousiast en hebben een duidelijke missie: een goed leven voor iedereen met EVMB. In de professionele zorg en onderwijs moet dát het streven zijn. Wij hebben daarvoor het, inmiddels toonaangevende, LACCS-programma ontwikkeld. Een praktisch programma voor iedereen in de zorg en onderwijs voor EVMB.

De Geeter en Munsterman

PEP Den Haag ondersteunt Haagse organisaties door middel van organisatieondersteuning, training, netwerkversterking en kwaliteitswaarborging. PEP heeft expertise op het gebied van vrijwilligerswerk, emancipatie, mantelzorg en diversiteit.  Iedereen heeft recht op een gelijkwaardige deelname aan de samenleving, ongeacht diens situatie of achtergrond. PEP Den Haag helpt maatschappelijke organisaties om drempels weg te nemen die actief burgerschap in de weg staan. Samen met deze organisaties geven wij vorm en inhoud aan een samenleving waarbij ieder op diens manier actief meedoet met het maatschappelijk leven. Bijvoorbeeld door (vrijwilligers)werk, mantelzorg, elkaar te accepteren en te helpen.  We gaan voor kennis, kracht en kansen PEP Den Haag deelt kennis met Haagse organisaties die een bijdrage leveren aan participatie, zorg en welzijn. Door ze verder te helpen professionaliseren of hun netwerk te vergroten helpt PEP ze om in hun kracht te staan. Bijvoorbeeld met tips voor goed vrijwilligers- of mantelzorgbeleid en buurtbetrokkenheid. Zo kunnen zij burgers voldoende kansen bieden om optimaal te participeren binnen de samenleving.

PEP

Marijke Lammers. Een energieke, inspirerende en gedegen projectleider, adviseur en trainer. Ik werk graag in projecten waarin ikkennis kan samenbrengen en mensen en organisaties kan verbinden en inspireren. Inhoudelijke expert rond sociale veiligheid in beroep en organisatie en de preventie en aanpak van grensoverschrijdend gedrag / seksueel misbruik en kindermishandeling. Kinderen en jongeren met een (licht verstandelijke) beperking en hun ouders / opvoeders hebben mijn bijzondere aandacht. Wat doe ik? Ik ontwikkel graag beleid en instrumenten, handreikingen en methodieken die ik vaak ook vertaal naar trainingen voor professionals. Daarnaast adviseer ik bestuurders en directies over hun veiligheidsbeleid. Hoe werk ik? Ik werk met bezieling en enthousiasme op een zorgvuldige en energieke manier. Ik communiceer makkelijk op alle niveaus en heb oog voor belangen van diverse betrokken partijen. Wat bied ik? Ik analyseer graag situaties en zie wat er nodig is. Ik inspireer mensen om samen die veranderingen aan te gaan. Ik draag graag bij aan kwaliteitsverbetering en het vergroten van sociale veiligheid binnen organisaties, gezinnen en buurten.

Marijke Lammers

Janine Koppers. Opgeleid als sociaal agoog en studeerde wijsbegeerte. Ze werkt als trainer, projectleider en energiecoach. - Als je zorgt voor een ander, wie zorgt er dan voor jou? - Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1. Een op de acht werknemers ervaart burn-out klachten, zo blijkt uit onderzoek van TNO in 2016. Minstens een paar keer per maand voelen deze werknemers zich leeg aan het eind van een werkdag, emotioneel uitgeput door het werk of moe bij het opstaan als zij worden geconfronteerd met hun werk. Soms houden deze klachten lang aan. Dat is ingrijpend voor de persoon in kwestie en het kost ook geld. Juist in zorg en welzijn ligt het gevaar van opbranden op de loer. Doordat complexe zorg regelmatig onder druk staat van maatschappelijke ontwikkelingen. Maar ook door incidenten met soms ernstige gevolgen. Hoe kun je als manager en professional omgaan met druk, stress en complexe situaties? En hoe doe je dat op een manier die de organisatie ten goede komt én recht doet aan de professional als mens? Janine geeft trainingen aan professionals en managers om te leren omgaan met stress en energielekken en ter preventie van burn-out. Daarnaast geeft ze trainingen aan teams die te maken hebben (gehad) met ernstige incidenten of andere gebeurtenissen met grote impact op de samenwerking en de vitaliteit van een ieder. Janine heeft er plezier in om in haar trainingen op een deskundige en veilige manier net een laagje dieper te gaan, Ze maakt daarvoor gebruik van haar kennis van systemisch werk, contextueel werk, interculturele communicatie, energiewerk en ontwikkelingspsychologie.

Janine Koppers

 

 

  Volg ons op


 

 Contact

Secretariaat | Kantoor | Trainingslocatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
030-2072321
Christiaan Krammlaan 2
3571 AX Utrecht
 Bedrijfsgegevens

Bank NL90RABO0146580664
KvK 71423656
BTW nummer NL858710110B01