PRISMA EN SIRE CALAMITEITENONDERZOEK IN DE (JEUGD) ZORG EN DE WMO

PRISMA onderzoek en PRISMA coaching on the job. Heldere en praktijkgerichte adviezen

Move professionals heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van snel en onafhankelijk calamiteitenonderzoek in de zorg. Calamiteiten zijn incidenten met ernstig letsel en/of overlijden tot gevolg. Speciale expertise m.b.t. incidenten van (seksueel) grensoverschrijdend gedrag, 'loverboy' problematiek en geweld in de zorgrelatie. Deze worden door ons professioneel en integer onderzocht. Resultaat van ieder onderzoek is altijd gericht op de vraag wat een organisatie en haar medewerkers kunnen leren van de calamiteit. In onze rapportages geven we daarover heldere praktijkgerichte verbeteradviezen.

Prisma verbetertraject

Move professionals ziet calamiteiten als kans om het lerend vermogen van een organisatie structureel te verbeteren. We ondersteunen management, staf en medewerkers bij het invoeren en borgen van de verbeteradviezen. Medewerkers gaan in het primaire proces zelf aan de slag met het slimmer en veiliger organiseren van hun werk. Op die manier wordt niet alleen de veiligheid van de zorg verbeterd, maar ook het zelforganiserend vermogen van uw medewerkers aangesproken en versterkt. Waar mogelijk betrekken we cliënten bij dit proces en zoeken we naar structurele feedback momenten tussen cliënten en zorg (hulp) verleners en management.

Met aandacht en respect. PRISMA plus training en coaching on the job.

We coachen en trainen zowel interne als externe calamiteiten onderzoeksteams. We hebben daarvoor een PRISMA plus 8-Stappenmodel© voor calamiteitenonderzoek ontwikkeld. Zowel startende als meer ervaren commissies worden op maat en naar behoefte door ons begeleid tijdens een onderzoek, of getraind in de PRISMA plus methode en verdiepingsworkshops. Zij leren een onafhankelijk calamiteitenonderzoek uit te voeren dat inzicht geeft in de verschillende oorzaken van een ernstige gebeurtenis. Niet door een 'schuldige' op te sporen maar door op zoek te gaan naar samenhangende oorzaken en oplossingen. Met aandacht en respect voor alle betrokkenen.

Maatwerk

Extern calamiteitenonderzoek . Incidentenanalyse . Snel en vakkundig onderzoek . Multidisciplinair . Extern voorzitter . Coaching on the job . Prisma en Sire methodiek . PRISMA+ 8-Stappenmodel© voor calamiteitenonderzoek. IGZ rapportage . IJZ rapportage . Toezicht WMO . Betrokkenheid familie en cliënten . Veiligheid hulpverleners . Verbeterrapport . Onderzoek naar geweld in de zorgrelatie . Prisma+ training . Prisma verbetertraject .

  Volg ons op


 

 Contact

Secretariaat | Kantoor | Trainingslocatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
030-2072321
Christiaan Krammlaan 2
3571 AX Utrecht
 Bedrijfsgegevens

Bank NL90RABO0146580664
KvK 71423656
BTW nummer NL858710110B01