Onafhankelijk calamiteitenonderzoek extern onafhankelijk voorzitter - Move professionals

Onafhankelijk externe voorzitter calamiteitencommissie - Move professionals

Onafhankelijk calamiteitenonderzoek door het inzetten van een externe en onafhankelijke voorzitter in de zorg- Move professionals

De adviseurs van Move professionals hebben ruime ervaring met het uitvoeren van onafhankelijk onderzoek naar calamiteiten in alle sectoren van de zorg (jeugdzorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, GGZ, verslavingszorg, thuiszorg en beschermd wonen) en in het sociaal domein. De adviseurs van Move professionals zijn inzetbaar om de rol van onafhankelijk voorzitter in het calamiteitenonderzoek te vervullen en kunnen ook het gehele onderzoek onafhankelijk uitvoeren. Het inzetten van een onafhankelijk extern voorzitter is een waarborg voor de onafhankelijkheid, de objectiviteit en de kwaliteit van het onderzoek.


Meer weten over onafhankelijk calamiteitenonderzoek en de extern voorzitter in de zorg?

  1. Calamiteitenonderzoek
  2. Calamiteitenonderzoek in Jeugdzorg en Veilig thuis
  3. Prisma onderzoek naar geweld (in de zorgrelatie)
  4. Prisma vooronderzoek
  5. Veelgestelde vragen over calamiteitenonderzoek

Onafhankelijk calamiteitenonderzoek en externe voorzitter bij calamiteiten verplicht

Voor de gehandicaptenzorg en de ouderenzorg is het bij calamiteiten met een dodelijke afloop verplicht om een onafhankelijke voorzitter aan te stellen. De adviseurs van Move professionals zijn gewend om calamiteitenonderzoekers te coachen on the job waardoor zij ook in de rol als onafhankelijk voorzitter bij de medewerkers uit de organisatie de onderzoeksvaardigheden vergroten. Wij zijn snel inzetbaar voor het uitvoeren van deskundig onafhankelijk onderzoek. Wij werken met ervaren calamiteitenonderzoekers.

Meer weten over de verplichte externe voorzitter


Neem contact op met Move professionals voor het uitvoeren van onafhankelijk onderzoek naar calamiteiten in de zorg

Move professionals voert onafhankelijk calamiteitenonderzoek uit. Wij werken snel, integer en betrouwbaar.Wij zijn snel inzetbaar. Kom met ons in contact.

Kennisdomeinen Move professionals

Aanbod Move professionals


OP ZOEK NAAR SLIMME EN DUURZAME OPLOSSINGEN?

Move professionals is een bureau voor organisatie- en veiligheidsvraagstukken in de zorg, de jeugdzorg, de GGZ, de verslavingszorg, beschermd wonen, het maatschappelijk domein en het onderwijs. We bieden organisatieadvies, Prisma+ 8-Stappenmodel© voor calamiteitenonderzoek, extern voorzitter calamiteitenonderzoek, Prisma+ training, Prisma hybride leertraject voor calamiteitenonderzoek met e-learning en training en coaching on the job.

 Snel iemand nodig? Bel ons op 030-2072321, mail naar info@moveprofessionals.nl, of vul ons contactformulier in.


Contactgegevens: Move professionals |Secretariaat | Kantoor | Trainingslocatie | Het Wisselspoor 2e Daalsedijk 8D Utrecht 030-2072321 -  info@moveprofessionals.nl - contactformulier


 Volg onze bedrijfspagina op LinkedIn Pagina: Move professionals - Organisatie- en Veiligheidsvraagstukken in de Zorg (Jeugd, WLZ, GGZ, WMO)


 Move professionals is aangesloten bij, lid van en geaccrediteerd door

NMV de Beroepsvereniging voor Professionals in Mediation    CRKBO Geregistreerde Instelling    Stichting Kwaliteitsregister Jeugd